Beschikbaarheid: | Op voorraad (2) |
Van single-druivenwijn, AOC, IGP, stille of mousserende wijn; Maison Castel heeft een compleet aanbod dat alle diversiteit van alle Franse terroirs vertegenwoordigt, het merk zet zich in om toegankelijk en herkenbaar te zijn. Cédric Jenin, verantwoordelijke wijnmaker die de persoonlijkheid van onze wijnen trekt en deze harmonie creëert zoals L` Odalet Syrah Marselan.
Vroeger was het gebruikelijk in de Pays d'Oc om mono-cepages-wijnen te verbouwen om de consument een helderheid te geven die er voorheen niet was. In de volgende stap worden 2 druivenrassen gecombineerd die elkaar goed aanvullen, zoals Marselan en Syrah.
De Marselan geeft de wijn volheid en de mooie, dieprode kleur. De Syrah zorgt voor de zuurgraad, een frisse uitdrukking en kruidigheid.
De afgewerkte Odalet Marselan-Syrah is een sterke, intense wijn waarvan de aroma's doen denken aan zoethout, pruimen, tabak en cassis. Met een goede zuurgraad en fijne tannines is hij weelderig en rijp, maar ook rond en soepel.
bij wildgerechten (braadstuk en ragouts), lams- of rundvlees
13°C tot 16°C
Land: | Frankrijk |
Streek: | Pays D`oc |
Wijngaard: | - |
Type druif: | Syrah en Marselan |
Oogst: | - |
Rijping: | - |
Kleur: | Rood |
Geur: | zoethout, pruimen, tabak en cassis |
Smaak: | goede zuurgraad en fijne tannines is hij weelderig en rijp, maar ook rond en soepel. |
Serveertemperatuur: | 13°C en 16°C |
Alcoholpercentage: | 13% |
Serveertip: | bij wildgerechten (braadstuk en ragouts), lams- of rundvlees |