Beschikbaarheid: | Op voorraad (3) |
De neus is nogal zoet, met een zekere zoetheid die vanaf de eerste momenten doorkomt. Deze rondheid bevat een geroosterd karakter dat flirt met koper en motorolie. Dit brengt ons bij een bijna Trinidad-achtig aspect, met deze bijna minerale kant die geleidelijk aan overgaat in een banketbakkersdelicatesse.
De beluchting geeft de rum wat volheid. Het wint aan diepte en zachtheid. Een paar amarenakersen herinneren ons aan een bepaalde kant van het gebak die we eerder hebben gezien. Ze binden met chocolade om een zwarte boskoek op te roepen.
In de mond komen koperen en bijna olieachtige noten naar voren. Ze beginnen hetzelfde verleidelijke proces als op de neus door zichzelf te versieren met gebakjesaroma's. De kersenpitten openen de bal, voordat de hele vrucht wordt verwelkomd, dan een zijde soms romig, soms harsachtig.
De afdronk is uitgebalanceerd, de hebzucht blijft aanwezig zonder dat de smaakpapillen worden belast.